Het Bestuur

Het bestuur van de Stichting AVG Garant bestaat uit de volgende personen:

Mark van Bussel
Mark hoef je niets te leren van de uitzendmarkt. Sinds een aantal jaren heeft hij zijn eigen adviespraktijk. Mark is een zeer ervaren bestuurder. Zo zat hij jaren in het bestuur van de ABU. Op dit moment is hij bestuurslid o.a. in het bestuur van het Sociaal fonds Uitzendbranche en de Setu. Mark: “Bij een van mijn vorige werkgevers heb ik veel van doen gehad met privacy en de toezichthouder. Ik weet dus hoe lastig het is om de regels toe te passen”.

Theo van Leeuwen
Theo is directeur van Bureau Cicero. Bureau Cicero is een toonaangevende inspectie-instelling met bewezen expertise op het gebied van controle op verplichtingen uit arbeid (SNA). Theo: “Ik heb een achtergrond in de voedselindustrie. Ik ben ervan overtuigd dat privacy-hygiëne straks even belangrijk en top of mind is als voedsel-hygiëne”.

Jeroen van Puijenbroek
Jeroen heeft een eigen adviesbureau, 2Privacy. Hij is in het bestuur de expert op privacy, security en auditing gebied. Naast zijn advieswerkzaamheden is hij lid van de kennisgroep van Norea en verzorgt hij privacy-opleidingen o.a. bij de Privacy Factory. Jeroen: “Het is mijn uitdaging om een werkbare norm voor het bedrijfsleven op te zetten”.

Het Secretariaat

Het Secretariaat wordt uitgevoerd door Pragma Advies & Projecten, Gerlof Roubos. Gerlof heeft brede ervaring in het opzetten van keurmerken.

Auditors

AVG Garant heeft met Bureau Cicero een contract voor het uitvoeren van de audits. Tevens is AVG Garant in gesprek met andere organisaties voor het uitvoeren van AVG Garant audits.