Het Bestuur

Het bestuur van de Stichting AVG Garant bestaat uit de volgende personen:

Mark van Bussel
Mark hoef je niets te leren van de uitzendmarkt. Sinds een aantal jaren heeft hij zijn eigen adviespraktijk. Mark is een zeer ervaren bestuurder. Zo zat hij jaren in het bestuur van de ABU. Op dit moment is hij bestuurslid o.a. in het bestuur van het Sociaal fonds Uitzendbranche en de Setu. Mark: “Bij een van mijn vorige werkgevers heb ik veel van doen gehad met privacy en de toezichthouder. Ik weet dus hoe lastig het is om de regels toe te passen”.

Theo van Leeuwen
Theo is directeur van Bureau Cicero. Bureau Cicero is een toonaangevende inspectie-instelling met bewezen expertise op het gebied van controle op verplichtingen uit arbeid (SNA). Theo zit tevens in het bestuur van het Platform Inspectie Instellingen (Pii), en namens Bureau Cicero is hij ook partner bij AVG FlexOke. Theo: “Ik heb een achtergrond in de voedselindustrie. Ik ben ervan overtuigd dat privacy-hygiëne straks even belangrijk en top of mind is als voedsel-hygiëne”.

Jeroen van Puijenbroek
Jeroen heeft een eigen adviesbureau, 2Privacy. Hij is in het bestuur de expert op privacy, security en auditing gebied. Naast zijn advieswerkzaamheden is hij lid van de kennisgroep van Norea en verzorgt hij privacy-opleidingen o.a. bij de Privacy Factory. Jeroen: “Het is mijn uitdaging om een werkbare norm voor het bedrijfsleven op te zetten”.

Gerrit van Rooij (adviseur)

Gerrit is jaren werkzaam geweest in de uitzendbranche als beleidsprofessional. Sinds 2016 is hij actief met het onderwerp privacy en heeft hij een eigen bedrijf PI Advice. Gerrit: “Ik help graag bedrijven om het goed te doen. Ik wil ook dat onze stichting de bedrijven gaat helpen”.

Het Secretariaat

Het Secretariaat wordt uitgevoerd door Pragma Advies & Projecten, Gerlof Roubos. Gerlof heeft brede ervaring in het opzetten van keurmerken.