Over ons

Ons team

AVG Jeroen van Puijenbroek

Jeroen van Puijenbroek

 

Jeroen heeft een eigen adviesbureau, Cmplncy. Hij is in het bestuur de expert op privacy, security en auditing gebied. Naast zijn advieswerkzaamheden is hij lid van de kennisgroep van Norea en verzorgt hij privacy-opleidingen o.a. bij de Privacy Factory. Jeroen: “Het is mijn uitdaging om een werkbare norm voor het bedrijfsleven op te zetten”.

AVG Theo van Leeuwen

Theo van Leeuwen

Theo is oprichter van Bureau Cicero, een toonaangevende inspectie-instelling met bewezen expertise op het gebied van controle op verplichtingen uit arbeid (SNA). Theo: “Ik heb een achtergrond in de voedselindustrie. Ik ben ervan overtuigd dat privacy-hygiëne straks even belangrijk en top of mind is als voedsel-hygiëne”.

Mark van Bussel

Mark van Bussel

Mark is al jaren in verschillende rollen actief in het uitzenden en detacheren; een ervaren bestuurder die ook lid is geweest van het ABU bestuur. Op dit moment is Mark directeur bij een detacheerder en

daarnaast ook bestuurslid van het Sociaal fonds Uitzendbranche.

“Bij een van mijn vorige werkgevers heb ik veel van doen gehad met privacy en de toezichthouder. Ik weet dus hoe lastig het is om de regels toe te passen”, aldus Mark.